Trackurile pe Wikiloc

Update joi 25 februarie: Traseul propus este cel din 20 februarie 2020, care parcurgea traseul scurt Faget Winter Trail.

Powered by Wikiloc

Postarea iniţială: Am început să încarc trackurile parcurse ca alergări de joi seara pe Wikiloc. Le-am si grupat pe cele din zona Faget. Wikiloc are și aplicație pe mobil, iar la modul nelogat te lasă să downloadezi și să le vizualizezi. Poate doriți să vedeți și alte poteci pe acolo, poate vă e dor să vă împiedicați…

Nu-s angajat la Wikiloc, doar că momentan mă lasă să încarc ce vreau pe la ei… 🙂

Așadar, o altă opțiune ca să încărcați trackurile în afară de directorul de fișiere din meniul „Link trasee, alte fișiere” este să le luați de pe Wikiloc, cu avantajul că le puteți vizualiza înainte. Dacă în plus vă faceți cont atunci puteți din setările proprii să modificați unitățile de măsură pe metric, să vă faceți liste… Eu momentan sunt membru premium și pot vedea trackurile toate pe hartă (cum e în poză), din păcate cu cont gratis nu se poate, doar pe rând fiecare traseu.

Niciun stres, scopul încărcării traseelor este să vă puteți alege ce credeți că este interesant și să le parcurgeți. Traseele sunt reale, se poate să fie mai sălbatice unele și, uneori, pentru că au fost parcurse în regim de noapte, să aibă mici „rătăciri”, abateri de la intenția originală. Voi probabil veți alerga ziua și e mai simplu.

Majoritatea traseelor pornesc de la Baza Unirea din Mănăștur. Unele s-au făcut în Hoia, Lomb… În orice caz pentru traseele din Făget punctul de pornire este Baza Unirea, nu luați în considerare porțiunile din zona Calea Florești spre Baza Unirea.

Trasee cu pornire de la Baza Unirea – Mănăștur – Cluj-Napoca

De curiozitate am numerotat trackurile de la un moment dat, să știu câte alergări de joi am făcut împreună, în câte săptămâni am participat. Vă reamintesc că un an are 52 de săptămâni.
Prima alergare de grup a fost în 6 februarie 2020, a trecut deja un an. Am ajuns la numărul #31 în data de 18 februarie 2021, 27 dintre ele fiind făcute în anul 2020, anul pandemic în care luna aprilie nu figurează, fiind o pauză de situație de urgență între 19 martie și 15 mai.

Momentan am încărcat trackurile până în luna iulie 2020. Ca filtru, dacă totuși selectați modul hartă cu „Explore”, puneți trail-running și mă găsiți mai ușor în zona Făget.

Un link pentru trackurile mele: Wikiloc Laurențiu Vezentan

Un comentariu la „Trackurile pe Wikiloc”

Comentariile sunt închise.