În 2021 alergările de joi seara continuă

Update 8 feb 2021

Începând cu luna aceasta alergările se țin de la ora 19, adică pe program „de vară”.
Voi atașa din când în când unele trackuri ca sugestie de alergare, să le puteți folosi și în alte zile.
De ex săptămâna trecută am mers pe un mic circuit, denumit de mine „horse trail”, ce ajunge la izv Bilașcu în mod clasic, dar la întoarcere e mai deosebit și poate ajunge la Wonderland.
Mai jos este trackul în modul course, parcurs din nou, dar pe sens invers, ajungand mai intai pe DD Rosca si Wonderland. Fisierul e disponibil ca .gpx și în meniu pe http://sportulpentruamatori.unpicdetimpliber.ro/Fisiere/

Postarea inițială

La mulți ani! Și să avem un an 2021 frumos!
Alergările de joi seara continuă – ora 18, cu plecarea de la Baza Unirea Mănăștur. N-am mai postat aici din octombrie, am fost și extrem de ocupat, dar știu că unii dintre voi v-ați mai întâlnit. Și eu am mai fost, postez din alergările mele:

Am fost și de Crăciun, de Anul Nou într-adevăr am fost cu MTB-ul cu fiul meu și nu la ora 18.

În concluzie, mergem înainte, astăzi – 7 ianuarie avem două opțiuni:
1. Să alergăm prin Făget pe traseul Făget Winter Race 2020 de 7km, cu modificarea că adăugăm pe întoarcere una din urcările din drumul sf Ion spre poteca BR.
Ca linie generală, am fost astăzi și, în condițiile în care nu știam exact pe unde e traseul scurt (eu alergasem mereu pe cel de semi), e un traseu care urmează banda portocalie orizontală de MTB, apoi punct mic portocaliu până „la nuci” – intersecția cu strada Cernăuți unde s-a arat pe deal, apoi se dă în banda galbenă și vine întoarcerea pe BR.
Iar intersecție str. Cernăuți, coborâre până la drumul sf Ion și apoi urcarea spre BR (nu ultima de la turele lungi). Cu BR se încheie traseul.
Ca observație, urcarea ultimă se pare că am nimerit-o, am văzut că este marcată cu bandă alb-roșie.
Știm la această oră că concursul FWR se va ține, nu sub forma clasică și nu noaptea. Și că va fi un traseu de aproximativ 7km care se va face de 1, 2 sau 3 ori, după cum vrem să alegem distanța. Noi putem face astfel un fel de recunoaștere traseu, chiar dacă nu-i sigur că trackul e chiar acesta.

2. A doua variantă ar fi să alergăm pe asfalt ca în 24 decembrie, trecând prin Parcul Mare, urcând treptele spre Belvedere, apoi Trâmbițașului, stadion CFR, Tăietura Turcului – 12km cu 200m dif nivel.

În orice caz eu voi fi echipat cu frontală și papuci de trail Inov8 mud. N-o să mor eu de uzura crampoanelor.

Să ne vedem cu bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *